Over ons

Jobment is hét Werving & Selectiebureau dat kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt in de commerciële branche. Hierbij kan je denken aan Sales-, Inkoop- en Marketingprofessionals. Wij bemiddelen kandidaten vanuit uiteenlopende carrière niveaus vanaf Hbo werk- en denkniveau. Van schoolverlaters tot management-/directieniveau, wij maken de match met uw organisatie. Door ons enthousiasme, doorzettingsvermogen, ongedwongenheid en professionaliteit weten wij hoe wij de markt moeten bewerken. Wij kennen onze klanten en kandidaten en kunnen op deze wijze werkgever en werknemer succesvol samenbrengen.

h

Curriculum vitae

Hulp nodig bij het opstellen van je cv? Schroom niet en neem contact op met ons!

Netwerken

Netwerken zit in ons bloed! Door onze duurzame relaties bouwen wij aan een groot netwerk.

Kennismaken

Graag nodigen we je uit om een keer kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee!

Passie

Onze consultants werken vol enthousiasme en motivatie voor het beste resultaat!

Het team

Werken bij Jobment is werken met passie. Passie voor Commercie, Recruitment, Netwerken en het succesvol maken van de organisatie. Consultants zijn echte doeners en stoppen pas met doen, als het doel is bereikt!

Plezier is de basis voor de successen. Gedreven medewerkers die met veel energie en betrokkenheid de juiste match maken tussen kandidaten en werkgevers.

Informeel, maar zakelijk naar haar klanten. Dat is het team van Jobment. Wil jij kennis maken met ons? Neem dan contact op! We nodigen je graag uit voor een gesprek!

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Laat ons je terug bellen!