Over ons

Jobment is hét Werving & Selectiebureau dat kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt in de commerciële branche. Hierbij kan je denken aan Sales-, Inkoop- en Marketingprofessionals. Wij bemiddelen kandidaten vanuit uiteenlopende carrière niveaus vanaf Hbo werk- en denkniveau. Van schoolverlaters tot management-/directieniveau, wij maken de match met uw organisatie. Door ons enthousiasme, doorzettingsvermogen, ongedwongenheid en professionaliteit weten wij hoe wij de markt moeten bewerken. Wij kennen onze klanten en kandidaten en kunnen op deze wijze werkgever en werknemer succesvol samenbrengen.

%

Commercie

%

Overig

h

Curriculum Vitae

Hulp nodig bij het opstellen van je cv? Schroom niet en neem contact op met ons!

Netwerken

Netwerken zit in ons bloed! Door onze duurzame relaties bouwen wij aan een groot netwerk.

Kennismaken

Graag nodigen we je uit om een keer kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee!

Passie

Onze consultants werken vol enthousiasme en motivatie voor het beste resultaat!

Het team

Werken bij Jobment is werken met passie. Passie voor Commercie, Recruitment, Netwerken en het succesvol maken van de organisatie. Consultants zijn echte doeners en stoppen pas met doen, als het doel is bereikt!

Plezier is de basis voor de successen. Gedreven medewerkers die met veel energie en betrokkenheid de juiste match maken tussen kandidaten en werkgevers.

Informeel, maar zakelijk naar haar klanten. Dat is het team van Jobment. Wil jij kennis maken met ons? Neem dan contact op! We nodigen je graag uit voor een gesprek!

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Laat ons je terug bellen!

Marleen Hamilton

Marleen Hamilton

Senior Consultant / Directeur / Oprichter

Werken met passie. Passie voor commercie, recruitment en netwerken. Van nature een echte doener, die pas stopt met doen, als het doel is bereikt. Plezier is de basis voor de successen. Fanatiek, nieuwsgierig en betrokken. Informeel, maar zakelijk naar klanten.

Gemak dient de mens!
Heb je interesse in een vrijblijvende kennismaking? Stuur mij je gegevens toe en ik neem contact met je op!

Telefoon: 06 – 212 54 022

Marjolein Pol

Marjolein Pol

Junior Consultant

Ik ben een sociaal persoon en kan mij inleven in de kandidaat en opdrachtgever. Met doorzettingsvermogen wil ik de perfecte kandidaat koppelen aan de juiste vacature en in contact brengen met de klant. Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme.

Voor een vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact op.

Tel:     088 – 0111 350

Celine Schuit

Celine Schuit

Stagiaire Consultant

Je horizon verbreden of je ergens in verdiepen en elkaar helpen, ik geloof dat je daar erg veel mee kan bereiken. Als ik een doel heb, dan doe ik mijn uiterste best om dit doel te behalen. Ik ben een echte doener, wat voor mij betekent dat ik het erg leuk vind om zelf of samen zaken uit te zoeken. Ook ben ik altijd op zoek naar verbeteringen, er kan altijd iets beter!

Email: cschuit@jobment.nl
Tel:      088 – 0111 350