Let’s find your best employee!

Jobment komt graag in contact om je te ondersteunen bij de zoektocht naar personeel.

 Waarmee kunnen wij je helpen?

  1. Breed netwerk in de commercie
  2. Bemiddeling van professionals vanaf HBO werk- en denkniveau
  3. 100% inzet en werklust
  4. Wij werken samen met jou
  5. Uitgebreide vacature intake

Ons 6-stappen plan

stappen6

 

Waarom Jobment?

Jobment richt zich op commerciële vacatures. Onze consultants hebben een breed netwerk in deze branche. Wij koppelen op effectieve wijze sales-, marketing- en inkoopprofessionals aan organisaties in de commercie. We kennen de markt, onze klanten en de wervingsvraag. Hierdoor zijn we in staat zijn op korte termijn een goede match te maken! Wij bemiddelen professionals vanaf Hbo werk- en denkniveau.

Wij gaan graag met je aan de slag om de juiste kandidaat uit de markt te halen, indien wij ervan overtuigd zijn dat wij je kunnen helpen. Wij zijn open en eerlijk en in staat een vraagstuk te doen slagen. Dit doen we met 100% inzet en werklust!

Dus ben je al even op zoek naar een nieuwe werknemer, maar blijkt het lastig om de kandidaat te vinden? Is de groeiambitie op gebied van personeel groot, maar heb je de tijd niet de werving en selectie uit te voeren? Heb je niet de vaardigheden of weinig tot geen ervaring met recruiten van nieuwe werknemers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

banners_small_werkgever

“Samen Werken”

Samenwerken met Jobment is “Samen Werken”. Wij gaan een partnership aan. We zijn van mening dat we pas écht de juiste match kunnen maken als we weten wat de organisatie en beter nog, de vacaturehouder zoekt in iemand. De vacaturehouder beslist uiteindelijk wie in het team past, op basis van harde criteria, maar nog belangrijker: the soft skills. Samen maken we een wervingsplan, waarna wij de match gaan maken met de juiste kandidaat.

wf4w34wev

Gemak dient de mens!

Heb je interesse in een samenwerking? Laat je gegevens dan achter en wij bellen jou.

 Opdrachtgevers

logo_remeha      zelfst       businessbuilding_logo      certego-2500x759 12352   logo_icon_reasonably_small_400x400 unica                work-unik-slide1